Vellykket Minihåndballturnering

Minihåndballturnering 26. januar 2013. 2005-årgang.

Minihåndballturnering 26. januar 2013. 2005-årgang.

Så var det vår tur til å arrangere Minihåndballturnering for 1. – 3. klasse. Dette var tredje turnering av fire i den gruppa Moi deltar i. Den siste turneringen er planlagt til den 22. mars. Da er det Sokndal som er arrangør.

Det var 21 påmeldte lag der 11 av dem var fra Moi.Vi fikk se mye god håndball. Spesielt imponerende var skuddarmen til noen av jentene fra Flekkefjord og Sokndal. Moi klarte seg veldig bra de også, og vi ser at vi har flere talenter i klubben.

Flekkefjord i angrep

Her er det Flekkefjord som er i angrep

Sett fra arrangøren sin side gikk turneringen smertefritt. Den var godt planlagt, og oppgavene var fordelt på mange personer. Det virket som om både barn og voksne hadde det moro. Tidsskjemaet ble fulgt, og vi hadde avslutningen akkurat på planlagt klokkeslett.

En slik turnering gjør seg ikke selv. Takk til alle som bidrog til en vellykket turnering, med planlegging,  innsats under turneringen og rydding etter turneringen. Spesielt takk til Ingfrid og hennes medhjelpere. Takk til spillere, lagledere og foreldre fra Flekkefjord, Sokndal og Moi. De tre jentene Sigrid Marie Refvem, Sanne og Erle Skjeggestad gjorde en kjempejobb som dommere og med utdeling av pokaler. Takk til dere:)

dommere-miniturnering-2014

Dommerne delte ut premier til barna.

Hilsen

Styret i Idrettsskolen, Moi IL

 

Minihåndballturnering i Sokndal

MinihåndballSøndag 3. mars braker det løs med minihåndballturnering i Sokndal. Dette er den siste av fire turneringer denne vinteren. Moi er som vanlig godt representert med ti påmeldte lag. Dette er en turnering for 1. – 3. klasse og varer maks to timer per klassetrinn. Vi har det veldig moro, og vi blir også lagt merke til når vi kommer, da det som oftest er flest barn fra Moi.

For tredje klasse er dette den siste turneringen de har mulighet til å være med på. Når de begynner i fjerde klasse er de for gamle til minihåndballen.

Vi i styret i Idrettsskolen vil takke alle barna som har vært med, og ikke minst foreldrene som har støttet opp om turneringene. Vi vil også takke lagledere og trenere for god innsats. Uten så mange engasjerte foreldre ville vi ikke fått dette til.

Styret

Æresmedlem i Moi IL

Galleri

Hei Tiden er inne for vurdering av nye æresmedlemmer. Forslag med begrunnelse sendes til utvalget for æresmedlemmer, ved Per Varhaug innen utgangen av november. (per.varhaug@nordan.no) «Det foreligger ingen faste kriterier for disse utmerkelsene, vurderingene foregår etter skjønn. I forbindelse med innføringen … Les videre