Moi il etterlyser historisk materiell fra ski skiskyting. Feks bilder (fra hoppbakken på Leide,Sandstølhytten) men også nyere bilder som er av historisk interesse for Moi il.

Vi vil også gjerne ha navn på evt.personer på bildene hvis det er mulig. Avisutklipp av omtale om ski /skiskyting tar vi også imot. Materiellet kan leveres til TORRY KORSBØ innen 31 Mai. Arbeidet med fotballavd.nærmer seg slutten,og nå står ski/skiskyting for tur.

Med hilsen Historieutvalget i Moi il.

ENDELIG kom seieren!!

Fredag kveld gjestet Stavanger (SIF) Moi stadion. Begge lag sto uten poeng før denne kampen! Det skulle bli en spennende kamp for de ca.60 tilskuerne som hadde tatt turen!

Moi-laget gikk utpå banen med en helt annen «guts» og innstilling i dag. Og guttene leverte en meget bra kamp! Seieren var vel fortjent etter innsatsen som ble lagt ned av samtlige 15 spillere som ble benyttet i dag! Moi hadde styringen i største deler av kampen, og produserte bra med sjangser.

Etter 33 minutter spilt i 1.omgang fikk Stener Kjørberg stjernetreff med godfoten fra ca 25 meter. Ballen havnet utagbart for keeper i lengste hjørne. Kanonmål av venstrebacken!

Til pause stod det 1-0 til vertene.

Etter hvilen fortsatte Moi presset. Skapte flere gode sjangser som burde resultert i scoring. Etter 78 minutters spill kom den befriende scoringen! Det var nok en gang unge Milivoje «Mili» Milesevic som fant nettmaskene. Her i fra og ut kontrollerte Moi kampen og når sluttsignalet gikk, stod det 2-0 til Moi!

Det var mange som leverte en kanonkamp i dag, men juryen kåret i dag, kaptein og evighetsmaskinen Kjell Ivar Hellesmark til dagens Moier! Vel fortjent!

Om en liten uke venter tøff motstand borte mot Voll. Den kampen spilles torsdag 2.mai kl.19.30.

Heia Moi!!

Moi stadion fredag 26 april

Fredag gjester Stavanger IF Moi stadion!

Kampstart kl 19.00! Kamp plakat: Moi-SIF

Moi har hatt en fryktelig start på sesongen. Nå er det på tide å vise hva det bor i laget!

Møt opp og hjelp guttene til sine første poeng for sesongen! De trenger all den støtten de kan få etter noen tunge kamper nå i starten!

Heia Moi!!

Tor Henning Hamre til Moi Talent

På første trening 21. april er vi så heldige at vi har fått med oss Tor Henning Hamre som trener i sammen med Stian. Hamre er tidligere proffspiller i både Estland og Danmark. I tillegg har han spilt for både Kvinesdal, Flekkefjord, MK i Adeccoligaen og Vålerenga. I 2003 sesongen scoret han 39 mål for estiske FC Flora Tallinn, en bragd som gjorde at han ble nominert til ESM Golden Boot. Tor Henning scoret 71 mål på 52 obligatoriske kamper i FC Flora Tallinn.
Med andre ord: VI FÅR BESØK AV EN TRENER SOM VET HVOR MÅLET STÅR!!! :-)j

Moi IL – Kronerulling nytt klubbhus!

Nytt klubbhus

Klubbhuset for fremtiden! Blir du med?
Konto nr.: 3030 34 91585              Flekkefjord sparebank
Konto nr.: 3213 20 24862              Sparebank 1. SR bank

Det nye klubbhuset blir et historisk stort økonomisk løft for Moi IL.

Årsmøtet i Moi IL vedtok å starte med byggtrinn 1 som er første etasje. Utenom forsikringsoppgjøret på kr. 12 millioner er det vedtatt å ta opp et byggelån på kr. 4,2 millioner. For å redusere byggelånet må det settes i gang flere tiltak, kronerulling er det første tiltaket. «Oldboysgjengen» er det nye klubbhusets finanskomité.

Skal 2 etasje som består av bl.a selskapslokale fullføres, trengs det ytterlige kr. 3.mil. Det vil også bli utført en betydelig dugnadsinnsats, som igjen vil redusere låneopptaket. Det ligger navneliste i bankene for de som ønsker og synliggjøre gaven.

Ellers kan selvfølgelig nettbanken brukes. Pengene går uavkortet til nytt klubbhus. Vi vil oppdatere resultatet en gang i måneden på Moi IL sin hjemmeside. Byggestart i mai 2013. Ferdigstillelse desember 2013.
Vær med på laget! ”me håbe på et dualig” resultat.

Hilsen Moi IL’s finanskomité for nytt klubbhus.

Overtrekksdresser og utstyr til fotballsesongen

Overtrekksdress bak

Nå er det kommet inn et parti med overtrekksdresser og det kommer flerer i løpet av uka. Dressene kan kjøpes ved henvendelse til May Brit, mob nr 97038353 eller ved å stikke innom på Økonor tirsdag eller torsdager mellom kl 13.00 og 15.30.
Det er også mulighet for å kjøpe strømper, shortser, 3-baller og leggbeskyttere til barn. Dette ankommer Økonor tirsdag 16.04.13

Prisen for utøvere barn er kr 700,- Finnes i str 116, 128, 140, 152 (kommer), 164 (kommer)

Prisen for voksen utøver er kr 940,- Finnes i str XS tom XXL

Trenere/lagledere betaler medlemskap + kr 500,- pr pakke.

Andre medlemmer betaler vanlig pris.

Kampanje på utstyr frem til 20.05.2013

• ·         Leggskinn kr 99,-
  • ·         Strømper kr 60,- (str 31-34 og 35-38)
  • ·         Fotball kr 120,-
  • ·         Shorts kr 150,- (str 128 – 164)

May Brit

Surt hjemmetap mot Nærbø!

Fredag kveld var det duket for ny kamp for A-laget, og Moi hadde mye å revansjere fra sist kamp mot Rosseland! Og dette var en helt annen kamp ca 80 tilskuere på Moi stadion fikk se i dag. Enda mye å gå på, men Moi laget er på vei i riktig retning. Selv om det ble 2-1 tap var det mye positivt å ta med seg videre.

Første omgang var jevnspilt. Da dommer Lukasz Olszewski, som for øvrig dømte en god kamp, blåste til pause, var stillingen 0-0.

Etter hvilen var det Moi som kom best i gang. 4 min ut i 2.omgang gikk hjemmelaget opp i ledelsen ved unggutten Milivoje Milesevic. Dette var hans 3. mål på 3 kamper. Mye lovende i vente fra «Milli»! Men gleden var kortvarig for Moi-spillerne. 6 min senere utlignet Nærbø til 1-1. Det skulle bli en spennende og nervepirrende avslutning på kampen. Det virket som Moi hadde veldig lyst på alle 3 poengene. Prøvde virkelig hardt og hadde mange gode sjanser til å avgjøre kampen. Men i stedet for var det Nærbø som gjorde brudd i et Moi angrep og kontret inn 2-1 målet i det siste ordinære spilleminutt!

Veldig frustrerende og surt mål å slippe inn på tampen. Moi hadde virkelig fortjent minst 1 poeng i denne kampen! Moi`s keeper, Pawel Dassuj ble kåret til dagens Moier. Han leverte en solid kamp!

Med 0 poeng etter de to første kampene er det bare å brette opp ermene og se frem i mot bortekampen mot Ålgård2, mandag 22/4. Fortsetter den positive utviklingen bør det absolutt være mulighet for poeng på Ålgård! Forhåpentligvis har skadesituasjonen til Moi også bedret seg litt til den tid. Har vært uheldige med skader på flere spillere nå i starten.