Moi IL har fått inn et parti med T-skjorter trykket med Moi IL logo og sponsorer. Kan kjøpes for kr 250,-. Størrelser fra XS-XXL.

Moi IL T-skjorter

Synne og Iselin med Team Rogaland til Rheinland

Synne og Iselin på treningsleir i Rheinland

Fra fotball.no:

Team Rogaland jenter reiste til Rheinland fredag 21. juni og skal være her en uke, er tilbake 28. juni. 16 jenter sammen med 4 trenere/ledere, dette året har vi også med oss en kvinnelig dommer, samt en dommerveileder.

Alle bor på Sportsschule Oberwerth. Jentene har nå hatt fire veldig bra treninger, alle er veldig seriøse og ivirge etter å lære nye ting.  Dommeren er med på treningene, og får tett oppfølging av veileder. Mandag er det en trening og deretter en utflukt sammen med det tyske laget.

Tirsdag spilte jenten første kamp mot Rheinland på Stadium Oberweth.

Moi – Tonstad i Rogalandscupen mandag 24/6

Mandag 24/6 er det duket for lokaloppgjør i Rogalandscupen på Moi Stadion.

Tonstad spiller i divisjonen under Moi og får derfor et straffe før avspark. Her ligger det an til en spennende fotballkamp, der det er vinn eller forsvinn.

Kampstart er kl.19.00!

Kom og hjelp Moi til avansement i cupen…Heia Moi!!

A-laget uheldige mot Rosseland!

På fredag gjestet Rosseland Moi stadion. Moi var på jakt etter revansje etter sist lagene møttes. En kamp vi helst vil glemme! Da var det enveiskjøring fra Rosselands side. Denne gangen skulle det bli annerledes. Moi åpnet kampen best. Med ballen mest og flere gode angrep.

Men igjen skulle Moi slippe inn det første målet. Det skjedde etter 15 min, da en Rosselandspiller ble felt innenfor 16 meteren og korrekt straffe ble idømt. Den ble satt sikkert bak en sjangseløs Daniel Åvedal. En scoring mot spillets gang.

Moi kjempet seg inn i kampen igjen og jaget utligningen. Den klarte de ikke å få i 1.omgang. En omgang der Moi hadde det meste av spillet og de største sjangsene, selv om Rosseland var farlige på en del dødballer.

2.omgang startet Moi som de avsluttet den første, med mye ball og mye fint spill. Virket som spillerne hadde god tro på at det var poeng å hente i denne kampen. De viste en innsats og «guts» som har vært mangelvare store deler av sesongen så langt.

Det skulle gå hele 36 minutter av 2.omgangen før Anders Haukland fikk den etterlengtede utligningen, etter flott angreps spill. Nå var Moi-guttene klar for å la alle 3 poengene bli igjen på Moi, og hadde sjangser til å avgjøre kampen. I stedet var det Rosseland som på en av sine få sjangser i denne omgangen fikk den avgjørende scoringen 2 minutter før slutt! Et skikkelig slag i trynet for Moi-guttene. Prøvde desperat å få enda en utligning, men det var for sent og kampen endte 1-2, og Rosseland kunne sette seg i bussen hjem med 3 poeng i sekken.

Totalt sett var Moi det beste laget i dag, og hadde virkelig fortjent å få med seg noe fra denne kampen. Om ikke alle 3 poengene så hadde i allefall 1 poeng vært fortjent i dag. Moi-laget skal ha mye skryt for prestasjonen i dag, og har de siste to kampene vist at noe er på gang. Vi krysser fingrene og håper at motgangen snart tar slutt, og poengene kommer vår vei.

Neste seriekamp er på fredag 28/6, borte mot Nærbø. Det er siste kampen før ferien. Men allerede på mandag 24/6 kommer Tonstad på besøk i Rogalandscupen. Den kampen starter kl 19.00.

Heia Moi!!

Hinna – Moi endte med poengdeling!

Torsdag 13/6 tok Moi guttene turen til Hinna stadion. Det skulle bli en svært spennende og tett kamp som var svært viktig for begge lag. Hinna lå 3 poeng forran Moi på tabellen før kampstart, og dermed kunne Moi komme opp på samme poengsum som Hinna med seier i kveld.

Moi startet kampen klart best. Og skapte flere store muligheter. Etter allerede 9 minutter satte Milli ballen bak Hinna-keeperen. Flott prestasjon av unggutten. Men gleden skulle ikke bli langvarig. 3 minutter senere utlignet Hinna til 1-1.

Når stadionuret nærmet seg halvtimen spilt, fikk Kristian Holte drømmetreff på et langskudd fra et par-og tjue meter. En skikkelig perle fra Holte! Mye bra Moi-spill i denne perioden. Nå gjalt det bare å holde ledelsen inn til pause. Men det gikk bare nesten. For på overtid i omgangen reduserte Hinna nok en gang. Et skikkelig drittmål på dødball rett før pause.

Etter hvilen var det Hinna som var det beste laget, og som skapte mest. Moi ble presset tilbake på banen. Etter 69 minutter klarte ikke Moi stå i mot presset lenger. Da gikk Hinna opp i ledelsen for første gang i kampen.

Men Moi ga ikke opp. Guttene viste i dag en skikkelig vinnervilje, og det gav resultat! 4 min før full tid kriget stopperkjempen Runar Haukland inn reduseringen etter et frispark-innlegg fra Eivind Ramsli. 3-3 var resultatet nå, og det skulle stå seg kampen ut.

Moi fortjente virkelig poeng her i dag etter den innsatsen som ble lagt ned av samtlige spillere! Viktig poeng å ha med seg hjem til Moi. Neste kamp kommer Rosseland på besøk. Den kampen går fredag 21/6 kl.19.00. Her har Moi mye å revansjere i fra oppgjøret tidlig i vår.

Heia Moi!!

Utvidede åpningstider i kiosken!

Åpningstidene i kiosken på stadion blir utvidet! Er ikke nå lenger bare åpen ved A-lags kamper.

Det vil nå bli holdt åpent også på onsdager. Fra ca.kl 17.00-19.00

Jentene fra J16-laget har tatt på seg oppgaven med å selge pølser, brus, kaffe og is disse kveldene.

Moi tap med stygge siffer!

Moi reiste mandag til Egersund i jakten på sin 3 strake borteseier. Slik skulle det ikke bli! På andre banehalvdel stilte et meget sterkt EIK lag, med flere 2.div spillere. Det skulle bli i tøffeste laget for Moi. Når dommer blåste av kampen hadde det blitt hele 11 scoringer i Idrettsparken, 8-3 til hjemmelaget!

Kampen startet litt frem og tilbake de første 10 min. Eik startet best…og fikk flere skumle dødballer. Både på corner og frispark. Første scoring kom på corner etter 14 min. EIK mest på hogget i duellene i feltet. Bare 5 min. senere kom mål nr. 2 for EIK. Også denne gang en dødball situasjon. Et langt innkast ble stusset videre inn i feltet. Markeringssvikt i Moi forsvaret gjorde at en EIK spiller alene kunne styre ballen bak Pawel.

Etter 21 min. spilt fikk Moi en stor mulighet. Moi kanskje snytt for straffe i situasjonen. Vanskelig å se, men reaksjonene fra spillerne talte for seg. Sjangsen endte me corner etter at keeper fikk ballen utover sidelinjen. Nærme redusering for Moi!

Corneren endte med en retur ut til Kjell Ivar utenfor 16-meteren. Moi kapteinen klemte til. Ballen hadde bra retning. Gikk innom en EIK fot og skiftet retning. Det var nok til at ballen trillet cm utenfor stolpen. Moi svært uheldige på dette tidspunktet. Mye bedre Moi-trykk nå!

Etter 26 minutter fikk Moi scoringen. Redusering til 2-1 av Markus Hove etter flott gjennomspill fra Kristian Hafstad. Markus gjorde ingen feil alene med keeper. Moi inne i kampen igjen og tro på at dette kan gå!

Bismak på scoringen at Kriatian Hafstad fikk seg en smell i duellen i forkant, og Moi måtte klare seg uten spissen resten av kampen.

Gleden med reduseringen skulle ikke bli langvarig. Ny dødball til EIK etter 35 min. Godt slått corner der Moi igjen er passive i egen 16. Endte med scoring. Synd for Moi som var inne i en god periode i kampen.

Tror lufta gikk litt ut av Moi etter den scoringen. For 3 min senere var stillingen hele 5-1. Noe som stod seg til pause.

Moi gikk ut til 2.omgangen med godt mot. Og leverte til tider bra. 19 min spilt av 2.omgangen hadde Moi corner. Ballen ble klarert fra EIK forsvaret og endte med en kjempekontring av EIK laget. Flott scoring av hjemmelaget!

Når stadion-uret viste 85 spillte minutter. Hadde dommer Rune Røyland notert ned 2 ytterligere scoringer. På overtid fikk derimot Moi et par trøstemål. Et av unggutten Milli, og et av «veteran» Kristian Holte.

Kampen endte 8-3 til et godt EIK lag. Desidert det beste laget Moi har møtt i år! Selv om tapet ble av den stygge sorten var det faktisk fremgang fra hjemmetapet mot Brusand. I dag hang lagdelene sammen, og laget kjempet godt.

Nå er neste kamp hjemme mot Figgjo allerede på fredag 7/6 kl.19.00. Møt opp og hjelp Moi til viktige poeng!