Natturnering i NorDan Hallen!

Lørdag 23.11.2013 blir den årlige «natturneringen» i NorDan Hallen arrangert. Turneringsstart kl.18.00

Minimum 5 spillere på hvert lag

Kr 100,- per person

Aldersgrense: 8 klasse —>

Påmelding til e-post: moi2013natturnering@gmail.com eller på tlf til 984 76 461.  Påmeldingsfrist 16.november

Det vil bli åpen kiosk!

Arrangementet er alkoholfritt!

Fantastisk sesongavslutning!!

Lørdag 12/10 var det duket for a-lagets siste kamp for sesongen. Hinna gjestet Moi Stadion. Begge lag var før denne kampen sikret spill i 4.divisjon neste sesong. Så dette ble et prestisjeoppgjør om å få den beste plasseringen på tabellen.

IMG_2336

Det var en sjansefattig og relativt «rolig» kamp helt frem til det gjenstod 12-15 minutter. Moi ledet gjennom største deler av kampen og det så ut som de skulle dra i land seieren uten alt for mye spenning. Slik skulle det ikke bli! For på 7 minutter hadde Hinna snudd kampen, og ledet 3-2!! Moi laget hadde kollapset og i et par minutter så det ut som lufta hadde gått ut av Moi-ballongen.

Men Moi-laget skiftet gir, og kjempet alt de kunne for å få utligningen, og den kom i det 89 spilleminutt da Jan Åge Birkeland satte inn en dødball retur. Det skulle ikke stoppe der. Scoringen ga Moi en vitamin innsprøytning, og 2 minutter på overtid satte Kristian Holte inn seiersmålet etter nydelig forarbeid av lynvingen Markus Hove. Ellevill jubel på Moi Stadion!!

Med det så havnet Moi på en respektabel 7.plass i årets tøffe pulje i 4.divisjon. Se tabellen under.

Tabellen

IMG_2341
Mot slutten av 2.omg. måtte superveteran Tom Harry Haukland tre på seg keeperhanskene igjen pga. skade. Her avbildet med sønnene Anders og Jone som også spilte kampen.

Moi IL Fotball ønsker å takke alle som har stilt opp for klubben denne sesongen. Vi hadde ikke klart dette uten verken sponsorer, dugnadsgjeng og publikum! Håper på samme flotte engasjement også neste sesong!

Heia Moi!!

Moi i 4 divisjon også neste sesong!

Resultater i helgens kamper (Brusand tap mot Nærbø) ble det klart at Moi er på sikker grund når det gjelder spill i 4 divisjon neste sesong.

Etter et godt resultat (1-1) hjemme mot EIK2 på mandag ligger Moi på 7.plass på tabellen. Med gode resultater de siste kampene kan Moi ende sin andre sesong i 4 divisjon, midt på tabellen. Noe som vil være en bra prestasjon etter en tøff start i vår.

De to kampene som gjennstår er Figgjo borte 5/10 og Hinna hjemme i siste kampen lørdag 12/10 kl.14.00.