Vellykket Minihåndballturnering

Minihåndballturnering 26. januar 2013. 2005-årgang.

Så var det vår tur til å arrangere Minihåndballturnering for 1. – 3. klasse. Dette var tredje turnering av fire i den gruppa Moi deltar i. Den siste turneringen er planlagt til den 22. mars. Da er det Sokndal som er arrangør.

Det var 21 påmeldte lag der 11 av dem var fra Moi.Vi fikk se mye god håndball. Spesielt imponerende var skuddarmen til noen av jentene fra Flekkefjord og Sokndal. Moi klarte seg veldig bra de også, og vi ser at vi har flere talenter i klubben.

Flekkefjord i angrep
Her er det Flekkefjord som er i angrep

Sett fra arrangøren sin side gikk turneringen smertefritt. Den var godt planlagt, og oppgavene var fordelt på mange personer. Det virket som om både barn og voksne hadde det moro. Tidsskjemaet ble fulgt, og vi hadde avslutningen akkurat på planlagt klokkeslett.

En slik turnering gjør seg ikke selv. Takk til alle som bidrog til en vellykket turnering, med planlegging,  innsats under turneringen og rydding etter turneringen. Spesielt takk til Ingfrid og hennes medhjelpere. Takk til spillere, lagledere og foreldre fra Flekkefjord, Sokndal og Moi. De tre jentene Sigrid Marie Refvem, Sanne og Erle Skjeggestad gjorde en kjempejobb som dommere og med utdeling av pokaler. Takk til dere:)

dommere-miniturnering-2014
Dommerne delte ut premier til barna.

Hilsen

Styret i Idrettsskolen, Moi IL

Minihåndballturering i Nor-Dan hallen 26. januar

SavedPicture-201347214621.jpgSøndag 26. januar er det Moi IL sin tur til å arrangere Minihåndballturnering for 1. – 3. klasse. Det er to år siden sist vi hadde turnering her hjemme. Moi IL stiller sterkt med hele 12 påmeldte lag, fire fra hver av de tre klassene. De andre klubbene som er med er Flekkefjord og Sokndal. Til sammen er det ca. 100 påmeldte.

Vi starter turneringen kl. 12:00. Opprinnelig starttidspunkt var satt til 13:00. Barna vil få skriv med hjem vedrørende påmelding. Det er veldig moro på minihåndballturneringene, både for oss voksne og for barna. Lagene spiller ca. 3 kamper hver, og det er fire spillere fra hvert lag på banen samtidig. Keeperen er med i angrep og løper tilbake i mål når motstanderen har angrep.
Det vil bli tatt inngangspenger for de som ikke deltar i selve turneringen. Inngangspengene er ment å dekke utgiftene til pokalene barna får etter turneringen.

Lundbadet åpner kl. 15:30 for at de som har vært med på turneringen skal ha muligheten til å gå i bassenget etterpå.

Vel møtt til turnering på Moi:)

Hilsen styret i Idrettsskolen

3.plass for A-laget på Tonstadturneringen

11 og 12 januar arrangerte Tonstad IL den årlige innendørsturneringen (for 29.gang!) i idrettshallen på Tonstad, og 15 lag hadde meldt seg på. Moi A-lag stilte med et lag, og de gjorde en meget god figur.

IMG_2249

To seiere, en uavgjort og et tap resulterte i avensement til sluttspillet på søndag. Der ble det også to seiere, en uavgjort og et tap. Det var ikke nok til å gå til finalen, men det ble spill om 3.plassen mot «Tonstad Heimatt». Den kampen vant Moi hele 7-1. Så Moi endte på en respektabel 3.plass, mens Eiger2 trakk det lengste strået med 2-1 seier i finalen mot Flekkefjord. Alle resultatene kan du se her: Resultater Tonstadturneringen 2014

Nå fortsetter oppkjøringen for A-laget for å gjøre oss klar for en tøff pulje i årets 4.divisjon.

Heia Moi!!

Dugnad Sætra

I forbindelse med nytt kjøkken på Sætra så ønsker vi en liten dugnad der vi vasker ut kjøkken og matsal. Dugnaden er satt til tirsdag 14/01-14 klokken 1700 på Sætra, vi satser på 6 stk.

De av dere som ønsker å delta kan sende melding til Åshild Bu på telefon 91 54 13 37.

Bra start på 2014 for A-laget!

Lørdag 4/1 deltok A-laget på «Sørlandsbad Cup» i Fibo Trespo hallen i Lyngdal. Det er en årlig turnering for seniorlag, arrangert av Lyngdal IL. Turneringen spilles på innendørs kunstgress.

IMG_2219

Ti lag, fordelt på to puljer, stilte på denne turneringen. Det skulle spilles 4 kamper hver der det beste laget fra hver pulje møttes i en finale. Moi vant 3 av sine 4 kamper, men med bedre målforskjell (1 mål!!) så gikk Lyngdal3 videre til finalen. Der mødte de Lyngdal1. Finalen ble vunnet av Lyngdal1. Alle resultatene kan du se her.

IMG_2233

Bra gjennomført turnering av Moi-laget som til helgen (11-12 januar) skal delta på den årlige innendørsturneringen på Tonstad.