Seier til juniorlaget i første hjemmekamp

Hjemmeseier folkens!!
Etter en tøff åpning på kampen der lite stemte for Moi ble en flott slått corner slått på bakre mot Erik. Den tårnhøye stopperen headet ballen inn i feltet igjen til Mili som stusset den videre mot en iskald Fredrik Moi som satte ballen kontrollert i mål med hodet over keeperen.

Ingen av lagene maktet og sette et ordentlig preg på kampen og det var få store muligheter. Utligningen skulle allikevel komme, og det var et flott skudd fra 20-25 meter som dalte i en fin bue over Nikolai.

Det varte midlertidig ikke lenge, Jonas Flatestøl hadde kommet inn til sitt hjemmecomeback på Moi stadion, og for en måte å komme tilbake på. Kraftspissen fikk nok av baller og jobbe med. Og når endelig den rette ballen kommer i bakrom, vet Jonas hva han skal gjøre. Turboen på og kriger seg forbi forsvarspillerne før han setter ballen kontrollert opp i nettaket.

Jonas var ikke ferdig med det. Enda en lang ball ble spilt opp, og denne gangen var hele Moi laget med opp, Jonas kranglet ballen med seg, og regelrett knuste Tjensvolds keeper(!) i lufta med sin enorme spenst. Muskelbunten la ned ballen og spilte den ut til Haakon som satte ballen kontant i nota, og Moi kunne gå til pause med en fortjent 3-1 ledelse.

Etter pause ble Moi mer presset bakover. Men ikke noe mer enn det de hadde kontroll over. Nikolai reddet to store sjangser mesterlig og Tjensvold var egentlig aldri i nærheten av å ta poeng i Lund. Juniorene til Moi hadde allikevel mer og by på. En sinnssyk pasning fra Simon ca 50 meter ble tatt ned av Kay som gjorde akkurat som mot Sandved, setter ballen i nota i hans hjemmecomeback.

En liten ripe i lakken blir at Tjensvold scorer et trøstemål på corner like før slutt, men ellers en fin dag på jobben for Moi IL Juniorlag. I tillegg vil vi takke alle dere som tok turen nedom stadion! Håper vi ser dere også neste hjemmekamp!

BB: Thomas Haaland
Kald og rolig i det meste han gjør ute på banen. God i duellspillet og sender avgårde noen flotte gjennombruddspasninger. Også trygg når han blir flyttet ned som stopper siste halvtimen. Viser spillerglede i alle Mois mål idag.

Moi 4-2 Tjensvold
Moi mål:
Fredrik Moi
Jonas Flatestøl
Haakon Lende
Kay Eirik Litsheim

Toppscorer Totalt:
1. Kay Eirik Litsheim 2
1. Haakon Lende 2
3. Emil Skåland Gilberg
3. Jonas Flatestøl
3. Fredrik Moi

Juniorlaget:)