Moi 2 tapte på bortebane

Det ble ingen poeng med hjem etter at Moi gjestet Sviland onsdag. Hjemmelaget vant fortjent 4-1 etter å ha tidvis overkjørt Moi i første omgang.

Det ble en tøff oppgave for Moi reservene på Sviland. På en liten kunstgressbane slo Sviland an tonen fra første spark på ballen. Anført av duellkraft og løpssterke angrepsspillere dominerte de store deler av første omgang og Moi-spillerne slet med å henge med i svingene. Etter flere sjanser fikk vertene til slutt hull på byllen og satte inn 3 mål i løpet av 1. omgang. Moi prøvde seg også tidvis i løpet av omgangen, men Mois forsøk ble enten stoppet av keeper eller blokkert av forsvaret i siste øyeblikk.

Etter å ha fått samlet seg i pausen startet 2. omgang langt bedre for Moi guttene. Få minutter ut i omgangen finner Markus Hove debutant Pedro Almeida som med et flott hodestøt reduserer til 3-1.

Sviland så ut som om de hadde løpt fra seg i 1. omgang, for nå var det Moi som kjørte kampen. Etter et langt oppspill stusset Almeida ballen videre til Markus Hove som kom alene mot keeper, men avslutningen gikk i stolpen og ut. Moi fortsatte med å skape noen småfarligheter i løpet av omgangen men fikk ikke uttelling i målprotokollen. Mot slutten av omgangen får Sviland corner. Et godt slått corner ender med at en Moi-spiller setter ballen i eget mål og kampen ebber ut med en 4-1 seier til hjemmelaget på en dag det ikke helt stemte for lunddølene.