Moi IL, G13 i Dana Cup 2023

Her legges referatene fra kampene til G13 i Dana Cup 2023. Informasjonen er hentet fra Facebook-gruppen til Moi IL. Kampreferatene ligger etter hverandre og det siste kommer øverst.

Kamp 4: 1/16 finale mot Smørås

G13 vant sin gruppe i de innledende kampene, men ble slått ut i 1/16 finalen mot Smørås.

1/16-delsfinalen møtte Moi G13 motstand fra Smørås. Kampen startet med Moi på offensiven de første 5 minuttene, men etter det virket beina tunge, og spillerne kjempet med slitne kropper. Kampen bølget frem og tilbake, og etter 15 minutter klarte Smørås å bryte gjennom forsvaret og score mål. Resultatet var 0-1.

Andre omgang fortsatte med en veksling av sjanser for begge lag, men ingen klarte å finne nettmaskene igjen. Dessverre endte det med tap for Moi G13, og drømmen om å gå videre i Dana Cup ble knust.

Etter kjempegod innsats takker Moi G13 for seg i årets Dana Cup. Laget lover likevel å komme sterkere tilbake til neste år. ⚽⚽

Kamp 3: Moi IL, G13 mot Skeid

I uvær med storm i kastene og uopphørlig regn, sto guttene på tretten klare til å møte Skeid i den avgjørende gruppespillkampen. Utsendte spioner hadde rapportert om et imponerende motstanderlag, men Moi-guttene var fast bestemt på å kjempe til siste slutt.

Kampen startet jevnt, og begge lag ga alt i det utfordrende været. Spillet ble stadig mer intenst, men etter en stund klarte Moi å åpne opp motstanderens forsvar. Emil mottok en perfekt pasning langs vingen, fintet ut forsvareren og sendte ballen i mål mens keeperen fomlet. Moi ledet 1-0. Spillet fortsatte i bølger, og neste mål kom da Leander kom seg ned til dølinjen og sendte ballen over keeperen. Sverre fikk kontroll og satte den sikkert i mål på bakre stolpe. 2-0 til Moi.

Motstanderlaget Skeid ga ikke opp og reduserte til 2-1 etter en fin scoring. Like før pause fikk Joachim en mulighet til å skyte fra midten av banen, og ballen gikk rett i mål. 3-1 til Moi da dommeren blåste av til pause.

Andre omgang startet som første hadde sluttet. Skeid fikk et frispark ved 16-metersmerket, og ballen ble sendt inn i feltet. Etter noe klabb og babb endte ballen i nettet, og Mois ledelse ble redusert til 3-2.

Intensiteten på banen og sidelinjen økte, og dommeren måtte dele ut flere gule kort til begge lag. Men Moi-guttene ga ikke opp, og med en heroisk innsats kjempet de seg til en fortjent seier på 3-2.

Guttene hadde levert en fantastisk innsats og kunne feire at de var ubeseiret og hadde vunnet gruppen. Jubelen var stor, og stemningen var på topp. Nå ventet 1/16-delsfinalen i morgen kl. 12 på Tårs, og guttene var klare til å gå videre i turneringen med samme glød og besluttsomhet. Kanonbra jobbet! ⚽⚽

Kamp 2: Moi IL, G13 mot Hjørring 2

G13 i mot Hjørring 2

Gutter 13 leverte en imponerende forestilling i sin nyeste kamp mot Hjørring 2 en onsdags formiddag. Til tross for det skiftende været var guttene klare og motiverte for å vise sitt beste på banen. De tok kontroll over kampen fra første spark og lot ikke motstanderne få noen mulighet til å ta over styringen.

Sjansene kom på løpende bånd for Moi-laget, men i begynnelsen hadde guttene litt problemer med å finne siktet. Skuddene gikk dessverre alle andre steder enn i mål. Men da Joachim endelig fikk ballen i nettet, åpnet scoringsflommen seg, og målene rant inn bak Hjørring-keeperen.

Kampen endte til slutt med en imponerende seier for Moi, med hele 13-0 på resultattavlen. Det var virkelig en laginnsats, og flere av spillerne viste seg frem med målbidrag. Joachim scora 3 mål, Leander scoret 2, Jesper scoret 2, Torger scoret 3, Sverre scoret 1, og Arnot bidro også med 2 mål.

Moi-guttene har virkelig fått en fantastisk start på Dana Cup, og den siste kampen viser hvor sterke og målfarlige de er som lag. Med den selvtilliten de har bygget opp, ser de nå frem til kveldens kamp mot Skeid med stor forventning.

Det er tydelig at Moi Gutter 13 er i toppform og har et sammensveiset lag som spiller bra sammen. Med en sånn imponerende innsats så langt, er det ikke rart at det er forventninger og optimisme rundt laget. Spillerne har virkelig vist hva de er gode for, og de er klare til å fortsette å imponere i resten av Dana Cup. Nå venter Skeid til kamp i kveld ⚽⚽

Kamp 1: Moi IL, G13 mot Nymark IL, Bergen

Moi IL, G13 i aksjon mot Nymark IL

Moi G13 hadde sin debutkamp på Dana Cup, og spenningen var til å ta og føle på da de møtte det sterke Bergenslaget Nymark IL. Moi-gutta startet kampen sterkt, men Nymark tok gradvis over da Moi-guttene slet med å få spillet til å sitte helt.

Tidlig i kampen var det noen løse skudd fra begge lag, men ingenting som truet målene. I midten av første omgang fikk Moi en gylden mulighet etter å ha fått en corner. Leander slo en perfekt corner, og Joachim var heltent da han bredsidet ballen i nettet og sendte Moi i ledelsen med 1-0. En herlig scoring som sørget for ekstra energi hos Moi-gutta.

Resten av første omgang fortsatte med bølgedaler, der begge lag produserte sjanser, men det var gode keepere på begge sider som forhindret flere scoringer. Joachim var nære ved å doble ledelsen, men Nymark-keeperen viste seg fra sin beste side og stoppet målforsøket mesterlig.

Andre omgang fortsatte i samme spor som første omgang, med begge lag som skapte sjanser, men det ble ingen flere scoringer. Kampen endte dermed med 1-0 seier til Moi. En jevn kamp mot et sterkt Nymark-lag, og Moi-gutta kunne juble over en fantastisk debut på Dana Cup.

Seieren betydde mye for Moi-guttene, og jubelen var stor. De kunne stolt ta med seg tre poeng i sin Dana Cup-karriere. En herlig start på turneringen og et godt utgangspunkt for resten av mesterskapet. Nå gjaldt det å ta med seg selvtilliten og innsatsen fra denne kampen videre i turneringen. Moi-gutta hadde virkelig vist hva de var gode for, og laget kunne se frem til flere spennende kamper i Dana Cup.

Regenerate response