Moi IL inviterer til natturnering på Moi! ⚽️

Endelig er natturneringen tilbake, og vi gleder oss til å samle fotballglade spillere til en uforglemmelig kveld! Lørdag 30. november, fra kl. 15:00 til 00:30, blir NorDan-hallen på Moi fylt med spenning, latter og masse fotballglede. Dette er en perfekt anledning til å samle vennegjengen og delta i en kveld fylt med action! 🎉 Arrangementet er selvfølgelig rusfritt.

Vi har nå åpnet for påmelding, så ikke nøl med å sikre deg og laget ditt en plass! Aldersgrensen for å delta er fra 8. klasse og oppover. Vi har plass til 16 lag i åpen klasse og 8 lag i dameklassen, og siden plassene ofte fylles raskt, anbefaler vi at du melder deg på så snart som mulig!

Turneringen spilles med 4 spillere + keeper, så hvert lag må være minst fem personer. Pris per spiller er kun 100 kroner. Vær oppmerksom på at etter første gruppespillkamp kan du ikke legge til flere spillere, heller ikke til sluttspillet.

Påmelding skjer ved å sende en SMS til Jon Ingar Hamre på 98004083. Meldingen må inneholde lagnavn, lagleder og fullt navn på alle spillerne. Påmeldingsfrist er 23. november! ⚠️

Gratis inngang og kiosk for tilskuere, så ta gjerne med venner og familie for å heie dere fram! Det blir også spennende kåringer som turneringens beste spiller, toppscorer, og selvfølgelig pokal til vinnerlaget! 🏆🏆

Spørsmål? Kontakt Sondre Hamre på e-post: sohamre@gmail.com.

Spilleregler:

1. Gruppespill: 1×8 minutter, sluttspill: 2×7 minutter.
  2. Møter et lag for sent til kamp, vil det resultere i 3-0 tap.
  3. Leggbeskyttere er anbefalt for alle spillere.
  4. Hver enkelt spiller har ansvar for egen og andres sikkerhet. Skader dekkes ikke av arrangøren.
  5. Gult kort gir 2 minutter utvisning. Spilleren kan returnere på banen etter utvisningstiden.
  6. Rødt kort gir 4 minutter utvisning, og spilleren kan ikke returnere til kampen. Laget spiller med én færre spiller i de 4 minuttene.
  7. Sklitaklinger er ikke tillatt. Dette kan føre til frispark og eventuelt gult eller rødt kort etter dommerens skjønn.
  8. Spytting i NorDan-hallen er ikke lov og vil føre til utvisning samt oppvask.
  9. Innspark gjelder rundt hele banen.
  10. Keeper har ikke lov til å sparke ballen over midtbanen på dødball.
  11. Keeper kan ikke gå over midtbanen. Brudd på denne regelen resulterer i indirekte frispark til motstanderlaget.
  12. Ved dødball må ballen være utenfor målgården før den kan tas av en annen spiller.
  13. 5-sekundersregelen gjelder ved innspark og dødball. Spark må utføres innen 5 sekunder etter kontroll over ballen. Drøying av tid fører til at motstanderen får ballen.
  14. Første reaksjon fra spillerne tolereres, men videre klaging vil føre til 2 minutter utvisning.
  15. Det må alltid være minimum tre spillere på banen for hvert lag. Hvis et lag får tre spillere utvist, må den siste utvisningen vente til en av de andre er tilbake på banen.
  16. Ellers følges vanlige futsalregler, og sunn fornuft gjelder alltid.
  17. Hver spiller kan bare delta på ett lag.
  18. Kampene begynner med «stein, saks, papir» for å avgjøre hvem som starter kampen.

Husk, natturneringen handler ikke bare om fotball, men også om å ha det gøy, konkurrere i god sportsånd og lage minner for livet! Vi gleder oss til å se deg og laget ditt på banen – meld dere på nå og bli en del av denne fantastiske kvelden! ⚽️✨

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.