Surt hjemmetap mot Nærbø!

Fredag kveld var det duket for ny kamp for A-laget, og Moi hadde mye å revansjere fra sist kamp mot Rosseland! Og dette var en helt annen kamp ca 80 tilskuere på Moi stadion fikk se i dag. Enda mye å gå på, men Moi laget er på vei i riktig retning. Selv om det ble 2-1 tap var det mye positivt å ta med seg videre.

Første omgang var jevnspilt. Da dommer Lukasz Olszewski, som for øvrig dømte en god kamp, blåste til pause, var stillingen 0-0.

Etter hvilen var det Moi som kom best i gang. 4 min ut i 2.omgang gikk hjemmelaget opp i ledelsen ved unggutten Milivoje Milesevic. Dette var hans 3. mål på 3 kamper. Mye lovende i vente fra «Milli»! Men gleden var kortvarig for Moi-spillerne. 6 min senere utlignet Nærbø til 1-1. Det skulle bli en spennende og nervepirrende avslutning på kampen. Det virket som Moi hadde veldig lyst på alle 3 poengene. Prøvde virkelig hardt og hadde mange gode sjanser til å avgjøre kampen. Men i stedet for var det Nærbø som gjorde brudd i et Moi angrep og kontret inn 2-1 målet i det siste ordinære spilleminutt!

Veldig frustrerende og surt mål å slippe inn på tampen. Moi hadde virkelig fortjent minst 1 poeng i denne kampen! Moi`s keeper, Pawel Dassuj ble kåret til dagens Moier. Han leverte en solid kamp!

Med 0 poeng etter de to første kampene er det bare å brette opp ermene og se frem i mot bortekampen mot Ålgård2, mandag 22/4. Fortsetter den positive utviklingen bør det absolutt være mulighet for poeng på Ålgård! Forhåpentligvis har skadesituasjonen til Moi også bedret seg litt til den tid. Har vært uheldige med skader på flere spillere nå i starten.