Laginnsatsen bragte seieren heim

J14 er et godt lag, og i ettermiddag viste de igjen at lagspillet fungerer. Ålgård gjestet kunstgresset på Moi, men måtte returnere poengløse etter å ha gitt tapt 3-1 mot Moi.

Kampen mellom tabelltoer Ålgård og tabellener Moi ble en jevn kamp. Moi tok ledelsen med et tidlig mål i første omgang, men måtte virkelig jobbe for å holde gjestene fra livet. Ålgård hadde noen farlige sjanser, men takket være et solid forsvar under suveren direksjon av keeper (Iselin Rusdal) kjempet jentene seg til et fortjent 2-0 resultat til pause. Kampen syntes fortsatt å være åpen.

Annen omgang startet som første med et tidlig 3-0 mål for Moi. Men Ålgård visste å slå tilbake, og reduksjonen kom kjapt som et resultat av et godt organisert angrep. Men Moi klarte å skalke lukene bakover, og gjennom et solid forsvarsarbeid i siste halvdel av omgangen holdt de angriperne unna etterlengtede mål. Sjansene var der for Ålgård, men de var ikke effektive nok.

Man kan ikke beskylde J14 for å leke seg til resultatene. Denne kampen var jevn fra ende til annen. Laginnsatsen avgjorde kampen – slik det seg hør og bør i fotball.

Med 18 poeng på 6 kamper leder Moi IL tabellen i sin gruppe foran Ålgård.