Moi IL, G15 i Dana Cup 2024

Her legges referatene fra kampene til G15 i Dana Cup 2024. Informasjonen er hentet fra Facebook-gruppen til Moi IL. Kampreferatene ligger etter hverandre og det siste kommer øverst.

G15 i B-sluttspillet

Tøff kamp mot Njardar/Tysnes for Moi G15 (Kamp 2 i sluttspillet)

Her fra kampen mot Njardar/Tysnes. Foto: Helge Litlehei

Det var 14 slitne gutter som stilte til kamp mot Njardar/Tysnes i B-sluttspillet. Kampen var jevn og tett, men Njardar/Tysnes viste seg å være litt mer effektive enn Moi og greide å omsette sjansene de fikk.

Til tross for en sterk innsats fra våre gutter, måtte vi se oss slått. Moi G15 tapte til slutt 2-0 og er dermed ute av Dana Cup for i år.

Vi er stolte av guttene våre for den innsatsen de har vist gjennom hele turneringen. Nå ser vi frem til nye muligheter og utfordringer i tiden som kommer. Heia Moi! ⚽

(Tekst: Helge Litlehei + AI. Gjennomlest av Reidar Eidsheim)

Moi G15 mot Østsiden fra Askøy (Kamp 1 i sluttspillet)

Foto: Helge Litlehei

Etter et tøft gruppespill var Moi G15-laget igjen klar til dyst i B-sluttspillet, og på andre banehalvdel stod Østsiden – Askøy. Selv om det var en litt trøtt og sliten gjeng som tok fatt på kampen, viste guttene raskt at de var klare for å kjempe videre.

Spillet til Moi var litt rotete i starten, men etter hvert begynte ting å sitte. Det løsnet ikke helt før Emil satte et frispark rett i mål, og stillingen var 1-0 til Moi. Etter dette kjørte laget på for fullt. Daniel økte ledelsen til 2-0 etter litt klabb og babb foran mål.

Etter pause jobbet Moi hardt videre og sendte spissene på løp. Magnus satte inn 3-0 med et flott mål, og kort tid etter kom Filip alene med keeperen og økte ledelsen til 4-0. Helt på tampen fikk Østsiden et trøstemål, og kampen endte 4-1 til Moi.

Nå venter Njardar/Tysnes i neste runde, og guttene er klare for nye utfordringer. Heia Moi! ⚽⚽

(Tekst: Helge Litlehei + AI. Gjennomlest av Reidar Eidsheim)

Tøff start for G15 i Dana Cup

En pust i bakken i varmen (Foto: Helge Litlehei)

Moi G15 tok seg tidlig ut på banen i dagens første utfordring i Dana Cup, hvor de møtte Imås Jerv. Det ble en kamp fylt med spenning og jevnspilte minutter. Moi-guttene viste styrke og ledet kampen ved flere anledninger, men Imås Jerv viste seg å være en formidabel motstander. Til tross for en heroisk innsats fra Moi, endte kampen med en knapp seier til Imås Jerv, 4-3.

Etter en kort hvile og med fornyet energi, stod Moi overfor Re i den siste kampen i gruppespillet. Kampen var intens og utfordrende, preget av en rekke gule kort og tøffe dueller. Re scoret et mål som kan beskrives som heldig, og selv om Moi kjempet tappert for å utligne, ville ikke marginene deres vei. Kampen endte med en 1-0 seier til Re.

Moi G15 ser nå fremover mot morgendagens kamp i B-Sluttspillet, hvor de vil møte Østsiden Askøy FK. Med håp om å snu dagens skuffelser til triumf, går guttene inn i kampen med hodet hevet høyt. Vi ønsker dem lykke til og håper på støtte fra våre fans. Heia Moi! ⚽🏆

Foto: Helge Litlehei

(Tekst: Helge Litlehei + AI. Gjennomlest av Reidar Eidsheim)

Kamp 1 Moi IL, G15 mot CS Sporting Cluj Napoca, Romania. (Tirsdag 18:30)

Moi G15 fikk en knalltøff start på Dana Cup mot et kjempegodt lag fra Romania. I kraftig regnvær ble de rumenske spillerne litt for sterke for våre gutter, og det endte med tap i første kamp.

Selv om dette var en utfordrende start, er det nye kamper i morgen hvor guttene får muligheten til å snu det rundt. Vi har full tillit til at de vil reise seg og kjempe videre.

Heia Moi! ⚽

(Tekst: Helge Litlehei + AI. Gjennomlest av Reidar Eidsheim)