Idrettsforsikring for barn

Alle barn som er medlem av lag tilsluttet Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) eller som deltar i organisert aktivitet i klubbens/lagets regi er forsikret.

Barn som driver med idrett gjør det fordi de synes det er moro! Sammen med venner får de opplevelser og læring for livet. Det er dette fundamentet alle trenere, ledere og foreldre skal ta vare på og videreutvikle. Alle barn har godt av å drive organisert idrett. Det bygger opp kroppen, samtidig som det dyrker opplevelsen av samhold, mestring, seier og tap. Men aktive barn er også mer utsatt for idrettskader. Derfor er alle barn med medlemskap i lag/klubb tilsluttet Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) forsikret.

Hvem er forsikret?

Forsikring gjelder uten unntak og omfatter:

  1. Medlemmer av lag tilsluttet NIF fram til den datoen de fyller 13 år, samt deltakere på idrettsskoler godkjent av NIF. Flyktninger/asylsøkere omfattesav dekningen for behandlingsutgifter, selv om de ikke er medlem av norsk folketrygd.
  2. Trenere og ledere samt oppnevnte dommere, når de trener, leder eller dømmer kamp/trening.
  3. Barn som ikke er medlem av lag/klubb som deltar i organisert aktivitet i klubbens/lagets regi.

Hvordan melde fra om en idrettskade?

Denne linken til Norges Idrettsforbund sine nettsider gir deg oppdatert informasjon om forsikringen, og forklarer deg hvordan du går frem for å melde fra om en idrettsskade.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.