MOI IL JENTER 14 TIL TOPPS I LYNGDAL CUP 2012

Gullvinnerne i Lyngdal Cup 2012 jenter 14
Tekst: Ann Sissel Haukland/Lena Thunheim

MOI IL jenter 14 spilte en solid turnering i årets Lyngdal Cup som ble kronet med seier over Lyngdal IL i søndagens finale.

Det hele startet med topp motiverte jenter som vant alle sine innledene kamper i gruppen. Sifrene før finale var solide 24 -0 og det forteller om solid forsvar anført av siste skanse og kaptein Iselin Rusdal.

Det var to spente lag som møttes i finalen og det ble en skikkelig slitekamp. Vilde Grøssfjell satte inn Moi jenter sitt vinnermål. Moi viste til tider godt spill og solid forsvarsspill og Iselin Rusdal holdt buret rent.

Dette var en lagseier der 14 jenter gjennom sin positive innstilling jobbet laget og Moi IL til sin første seier i Lyngdal Cup. Dette hadde de ikke greid uten trener Lena Tunheim sin solide jobbing med jentene over flere år.