Dugnad på Moi Stadion onsdag 22. august kl. 17:00

Alle medlemmer og foreldre/foresatte i Moi IL oppfordres til å møte opp på dugnad på Moi Stadion førstkommende onsdag 22. august kl. 17:00.

Løpebanen rundt gressbanen er snart gjengrodd av gress og mose. Dette på tross av at friidrettsgruppa har brukt utallige dugnadstimer i et forsøk på å holde banen pen. Det er Friidrettsgruppa som hovedsaklig benytter seg av denne delen av stadion, men har ikke selv kapasitet til å holde den ren for ugress og mose. Så her må hele idrettslaget gjøre en innsats slik at Moi Stadion ikke bare er funksjonell, men at den også tar seg godt ut.

Det vokser mye gress i skråningene rundt kunstgressbanen. Dette gresset vil vi også til livs, så folk oppfordres til å ta med seg kantklipper slik at vi får frisert det meste av skråningene denne ettermiddagen.

Søppel er også en gjenganger. Så vi trenger små og store til  å plukke søppel.

Ta med:

Kantklipper, spade, trillebår, jernrive og ellers annet redskap som egner seg til formålet. Hvis noen kan stille med traktor og skjær vil vi kunne fjerne det verste ugresset med denne.

Torsdag 30. august arrangeres det Lundmesterskap i friidrett. Da ønsker vi at Moi Stadion skal se presentabel ut, både for deltakere og tilskuere. Så hopp ut av godstolen og møt opp på Moi Stadion denne ettermiddagen!

Hovedstyret stiller med noe å bite i.

Hilsen Hovedstyret