Laginnsatsen bragte seieren heim

J14 er et godt lag, og i ettermiddag viste de igjen at lagspillet fungerer. Ålgård gjestet kunstgresset på Moi, men måtte returnere poengløse etter å ha gitt tapt 3-1 mot Moi.

Kampen mellom tabelltoer Ålgård og tabellener Moi ble en jevn kamp. Moi tok ledelsen med et tidlig mål i første omgang, men måtte virkelig jobbe for å holde gjestene fra livet. Ålgård hadde noen farlige sjanser, men takket være et solid forsvar under suveren direksjon av keeper (Iselin Rusdal) kjempet jentene seg til et fortjent 2-0 resultat til pause. Kampen syntes fortsatt å være åpen.

Annen omgang startet som første med et tidlig 3-0 mål for Moi. Men Ålgård visste å slå tilbake, og reduksjonen kom kjapt som et resultat av et godt organisert angrep. Men Moi klarte å skalke lukene bakover, og gjennom et solid forsvarsarbeid i siste halvdel av omgangen holdt de angriperne unna etterlengtede mål. Sjansene var der for Ålgård, men de var ikke effektive nok.

Man kan ikke beskylde J14 for å leke seg til resultatene. Denne kampen var jevn fra ende til annen. Laginnsatsen avgjorde kampen – slik det seg hør og bør i fotball.

Med 18 poeng på 6 kamper leder Moi IL tabellen i sin gruppe foran Ålgård.

Eigersund overkjørt av Moi

Det ble en kalddusj for Eigersund 2 i det varme Moi-været onsdag kveld da de måtte reise hjem med 19 mål i mot seg. Selv klarte de å putte inn to mål bak Moi-keeperen. Moi sine Smågutter 14 år hadde lånt Synne og Lisa Martine fra Jenter 14 år. Både de to jentene og resten av laget overkjørte spillerne fra Eigersund, som til slutt mer eller mindre gav opp. Da dommeren blåste av for kampen var stillingen hele 19-2 i Moi sin favør. Det må sies til Eigersunds forsvar at de manglet noen av spillerne da Eigersund 1 spilte kamp et annet sted samtidig.

Med 15 poeng på 5 kamper topper Moi IL tabellen i sin gruppe foran Figgjo.

Fire kamper og fire seiere

Fire av Moi IL sine miniputtlag spilte hjemmekamp samtidig på kunstgressbanen onsdag  i et fantastisk sommervær. Det endte også med hjemmeseier i alle fire kampene. Mange foreldre og besteforeldre stilte opp denne fine ettermiddagen og heiet på sine håpefulle små.

Agder Cup 2012

Oppsettet for Agder Cup: Følg linken til Agder Cup.

Moi IL stiller med totalt 11 lag og 86 spillere.

Påmeldingsavgifter og deltakeravgifter er betalt, så se bort ifra purremailen som noen kanskje har fått fra Agder Cup. Siw oversender kvitteringene til Agder Cup.

(Det er litt vanskelig å administrere dette, da Agder Cup oppfordrer på det sterkeste å melde på samlet klubbvis,samtidig som de sender fakturaer og purremailer til de enkelte lag med et utall av pinnumere å holde styr på.)

Eiger 1 ble et nummer for stor for Moi

Det ble en spennende kamp da Gutter 11 år hadde besøk av Eiger 1. Moi tok første stikk med et langskudd av Simen fra 15 meters hold. Men det tok ikke mange minuttene før Eiger reduserte til 1-1. Det neste målet til Moi kom også på et langskudd fra Simen. Men Eiger reduserte igjen kort tid etter.

Etter dette fikk Eiger inn to nye mål. Den spilleren som utmerket seg mest på banen var nr. 7 hos Eiger. Han driblet seg gjennom Moi-forsvaret flere ganger. Hadde det ikke vært for en sterk sisteskanse i Moi-målet hadde resultatet blitt høyere enn 4-2. Det var ikke det at guttene ikke gjorde en god innsats. De spilte en veldig god kamp, men Eiger ble bare et nummer for stor for dem. Det har ihvertfall fått noe å strekke seg mot i løpet av sesongen.